Shabana Rehman: om den mektige Kali, flykt og fortelling som verktøy

Shabana Rehman

I denne episoden av Fortellerradio snakket Georgiana Keable med Shabana Rehman Gaarder, daglig leder i stiftelsen Født Fri. Shabana debuterte som som stand-up komiker i 1999, og siden har hun begynt med fortelling. Shabana har markert seg offentlig i kampen for individets frihet og menneskerettigheter. I 2002 vant hun Fritt Ords pris for sin uredde og langsiktige innsats for å bygge bru mellom kulturer. I podcasten snakker Shabana om flykt, den mørke, mektige gudinnen Kali og om fortelling som verktøy i våre liv og vårt miljø. Hun sier 'vi [må] fortelle våre liv, vi må åpne våre koffurter, vi må åpne våre brev...for at de andre skal vite hvem vi er.’ Og det er noe av det hun gjør i denne podcasten. Gled deg.