Sarah Camille Osmundsen: slampoesi, fortelling og brumletrollet som kan bo i magen

Sarah Osmundsen og Heid Jerstad

Denne ukens podcast er en samtale med Sarah Osmundsen, forteller og poet. Sarahs poesi og fortelling er fra den verden hun ser rundt seg; smerter og gleder, drømmer og opplevelser, alt som rører henne. Tekstene hennes leverer hun i en særegen stil der rytme, rim, melodi og språk møtes. Med røtter fra Stavanger på fars side, og Martinique på mors side bærer hun en rik kulturell arv som kommer fram i hennes materiale. Sarah har vært med på å gi liv i slam-poesi miljøet i Oslo. I 2011 fikk hun tittelen som Norgesmester i poesislam. Sarah jobber stadig med nytt materiale, også i samarbeid med musikere. I podcasten får vi høre fortellingen om en gutt som går og besøker moren sin på sykehuset der hun jobber, om brumletrollet som kan ramme de fleste av oss og om kolibrien. Sarah snakker også om å bruke poesi og musikk med fortelling, både i forestilling, og i kreative verksted og kurs.