Du kan også fortelle historier!

Vi holder kurs i muntlig fortelling for både nybegynnere og erfarne fortellere. Vi tilbyr også skreddersydde fortellerkurs.

Neste kurs:

Muntlig fortelling er levende formidling av fortelling uten manus eller bok. Det er gøy, utviklende og fellesskapsbyggende å fortelle historier sammen. Og et fortellerkurs kan virkelig sette fantasien i sving!

Etter å ha vært på kurs har du med deg minst én historie som du kan dele videre, og du har ferdigheten til å lære deg nye historier som du kan fortelle videre. Da er du i gang!

Fortellerhuset er Norges eldste fortellergruppe, og våre dyktige fortellere har lang erfaring som kursholdere.

Påmelding:

Klikk her for å melde deg på kurs

Skreddersydde kurs:

Vi tilbyr også skreddersydde kurs for organisasjoner, skoler, barnehager, næringsliv, bibliotek, formidlere og andre interesserte. Ta kontakt gjennom kontakskjemaet nedenfor, så snakkes vi nærmere om dette! 

Tidligere kurs:

Gavekort:

Vi har også gavekort på våre fortellerkurs. Er dette kanskje den opplevelsesgaven du leter etter til noen du er glad i? Eller vil du kanskje ønske deg et gavekort selv?

Les mer om våre gavekort her!

Ta kontakt:

Ta gjerne kontakt i kontaktskjemaet nedenfor hvis du har spørsmål eller hvis du vil bli holdt oppdatert om kommende kurs:

Ditt navn: *
Ditt navn: