Lær å fortelle historier med Fortellerhuset:

Javisst, du kan også fortelle historier! 

Vi arrangerer åpne fortellerkurs som du kan melde deg på, og vi skreddersyr egne kurs for formidlere, pedagoger, barnehageansatte, kulturformidlere, næringsliv og andre interesserte.

Om du er elektriker, prest, revisor, lærer eller sjømann – Sett fantasien i sving! Vi bruker løgner, personlige historier, gamle knapper, lytteleker og mye mer for å utvikle fantasien, brodere en historie og ha det gøy både som lytter og som forteller. Vi legger vekt på å skape et trygt rom for alle å utvikle seg i, og etter å ha vært på kurs har du med deg minst en historie som du kan dele videre. Og da er du i gang!

Neste kurs:

Muntlig fortelling er levende formidling av fortelling uten manus eller bok. Det er gøy, utviklende og fellesskapsbyggende å fortelle historier sammen.

Fortellerhuset er Norges eldste fortellergruppe, og våre dyktige fortellere har lang erfaring som kursholdere. 

Vi tilbyr kurs for både nybegynnere og videregående kurs for erfarne fortellere.

Vi holder kurs for næringsliv, pedagoger, kulturformidlere og nybegynnere.

Nye kurs 2018-2019:

Vi begynner en ny rekke med åpne kurs i 2018-2019. 

Vi tilbyr kurs i tre ulike moduler:

  • Modul 1: "Kunsten å fortelle" : Introduksjonskurs i muntlig fortelling. Fortellerkurs for alle, uansett erfaring. Velkommen!

  • Modul 2: "Kunsten å fortelle mer" : Fortellerkurs innen ulike områder av den muntlige fortellerkunstens flerfoldige landskap. Krever litt erfaring (for eksempel et av våre nybegynnerkurs)

  • Modul 3: "Master class" : Fordypning for erfarne fortellere

Send en melding i kontaktskjemaet nedenfor for å melde interesse eller hvis du har spørsmål!

Skreddersydde kurs:

Vi tilbyr også skreddersydde kurs for organisasjoner, skoler, næringsliv, bibliotek, formidlere og andre interesserte. Ta kontakt gjennom kontakskjemaet nedenfor, så snakkes vi nærmere om dette! 

Påmelding:

Klikk her for å melde deg på kurs

Ta kontakt:

Ta gjerne kontakt i kontaktskjemaet nedenfor hvis du har spørsmål eller hvis du vil bli holdt oppdatert om kommende kurs:
(for å melde deg på kurs - klikk her)

Ditt navn: *
Ditt navn: