Fortellerfestivalen 2019! Frances Gerono Huby og Aslak Moe gir innblikk i hva vi har å glede oss til

Ine Mariel, Suzanne, Thea og Synne i StorySquad som skal fortelle Aladdin på Fortellerfestivalen 2019

Ine Mariel, Suzanne, Thea og Synne i StorySquad som skal fortelle Aladdin på Fortellerfestivalen 2019

Heid Jerstad snakket med de nye lederne for Fortellerfestivalen, Frances Gerono Huby og Aslak Moe om hva fortellerkunst er for dem, deres visjon for festivalen 2019 (20-31 mars på Riksscenen), og hva vi kan vente oss i programmet. StorySquad (Ine Mariel Solbakken, Suzanne Øfjord, Synne Marie Lillenes og Thea Madelen Petersen) delte smakebiter av Kvitebjørn forestillingen sin og Aladdin, som de skal fortelle som del av Fortellerkafeen under Fortellerfestivalen, på søndag 31 mars. Programmet for hele festivalen finner du på http://fortellerfestivalen.no/program-2019/