Back to All Events

Master Class - Fordypning i fortellerkunst


 • Sagene Samfunnshus (map)

Velkommen til Master Class med Raymond Sereba. Dette blir en helg med fordypning for deg som allerede er erfaren med muntlig fortelling. Har du en fortelling du ønsker å utvikle videre? Eller ønsker hjelp til å utvikle ditt uttrykk? Kanskje du føler at du har gått deg fast i en bestemt form, eller du ønsker friskt blikk på nytt materiale du jobber med?

Påmelding: Klikk her for å melde deg på!

Raymond Sereba kan hjelpe deg å komme dit du ønsker med din fortelling, hjelpe deg å gjøre tanker og idéer om til praksis. Du jobber med egen historie, og må ha med materiale som du allerede kjenner. Dette er et kurs som også blir til i samarbeid mellom deltakerne, hvor vi også jobber også med hverandres historier. 

Vi har alle vår måte å fortelle på, en stil som er vårt uttrykk og vår styrke. Vi vil prøve å også gå ut av denne og jobbe med andre stiler, for å ikke binde oss i én form. Det kan være å prøve ut forskjellige uttrykk på samme setning for å tydeliggjøre hva vi sender ut når vi sier det på den ene eller andre måten. Vi jobber med uttrykk i forhold til mottaker, å tilpasse forskjellige typer uttrykk til forskjellige mottakere. Og vi jobber med tid og rom, for eksempel form og stemmebruk i forhold til avstand.

Rytme og kroppsspråk er en viktig del av Raymond Serebas form for fortelling. Vi kommer til å leke med rytme, kroppsspråk, tempo, stemmebruk og ansiktsuttrykk i fortellingene våre. Det blir lek, oppvarming, rytmisk lyd, sang og bevegelse. 

Det blir også mulighet for å bli enda dypere kjent med din fortelling, å leke med den og praktisere å fortelle om din fortelling, en annen måte å fortelle på.  

Alt er praktisk denne helgen. Vi regner med at mye kommer til å skje – hvor vi kan oppdage nye ting ved oss selv og hva vi gjør, og oppdage nye sider ved fortellingen vår.

Tid:
Fredag 9. november 18:00-20:00
Lørdag 10. november 10:00-16:00
Søndag 11. november 10:00-16:00

Sted: Sagene Samfunnshus (Kristiansands gate 2, Oslo)

Pris: 2.400,-

Påmelding: Klikk her for å melde deg på!

Har du spørsmål: Send melding i kontaktskjemaet på kurs-siden vår

Om kursholder:

Raymond Sereba er fra Elfenbenskysten og har bodd i Norge siden 1983. Han er danser, musiker, skuespiller og forteller. Han har merket seg med magiske programmer, konserter og verksteder for barn i alle aldre og for voksne.

På oppdrag fra Rikskonsertene har han holdt seminarer, konserter og verksteder i diverse land: Sri Lanka, Sør-Afrika, Palestina, Jordan, Island, for å nevne noen.

Raymond Sereba er en utøvende kunstner og er med i diverse programmer, og holder verksteder i rytme og sang i diverse institusjoner.

Noen av de kulturelle institusjonene Raymond Sereba har vært med i Norge og i utlandet:

 • Center for Afrikansk Kultur formidling

 • Det Norske Teater i Oslo

 • Nordic Black Teater

 • Rikskonsertene

 • Den Kulturelle Skolesekken

 • National Theater i London

 • Barbican Kulturhus i London

 • Norges Musikkhøyskole

 • Hay festival, Wales

 • Sabreen Palestinian music and artistic education (Jerusalem and Bethlehem )

 • Jordan Music academy ( Amman )

 • Isme, Sør Africa (International Society of Music Education )