Back to All Events

Kunsten å fortelle MER - videregående fortellerkurs


  • Sagene samfunnshus 2 Kristiansands gate Oslo, Oslo, 0463 Norway (map)

Har du tatt nybegynnerkurset eller har erfaring fra før, er dette kurset for deg!

Historier inneholder sannhet, løgn og underholdning. De kan utvikle hukommelse og kunnskap. Men kanskje viktigst av alt er at de innholder menneskelige verdier og kultur, og bygger broer og felleskap. 

Hvordan velger du de riktige historiene og hvordan kan du utvikle deg selv og din fortellerstemme? På dette kurset går vi nærmere inn på struktur og narrative grep. Vi øver oss på fortellerstemmen din, leker med karakterene i fortellingen din og finner broene mellom de forskjellige stemmene. Vi fordyper oss i kroppsspråket ditt og hvordan det kan utvikles i din fortellerstil. I tillegg begynner vi å jobbe med hvilke arena du velge å fortelle i – og vi drar ut i de vakre naturområdene her og øver oss i hvordan vi kan veve fortellingen og omgivelsene rundt oss sammen.

Kurholder: Georgiana Keable

Tid: Lørdag 11. mai til søndag 12. mai 2019. Kl. 10:00-16:00 begge dager

Sted: Sagene samfunnshus, Kristiansandsgate 2, Oslo

Pris:

  • «Tidlig-pris» (ved påmelding før 10. februar): 1.400,-

  • Ordinær pris (ved påmelding etter 10. februar): 1.800,-

  • Studenter og ungdom (alle studenter, og ungdom under 25 år): 1.200,-

  • Gavekort: Hvis du har fått et gavekort? Gratulerer! Da får du kurset aldeles gratis :) Bruk linken til påmelding, og velg “Gavekort 0,-” som priskategori.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt: Send melding i kontaktskjemaet på kurs-siden vår

Påmelding: Klikk her for å melde deg på

Om kursholder:

Georgiana Keable

Georgiana Keable er en svært erfaren og engasjerende kursholder. Hun var en pioner for fortellerrenessansen i England og i Norge. Hun har vært initiativtager til Fortellerhuset, Fortellerfestivalen, To-språklig fortelling og FortellerRommet. Hennes prisbelønnet bok ‘The Natural Storyteller’ blir trykket i nytt oppslag etter ett år. Georgiana brenner for miljøfortelling og i 2015 fikk hun Oslo bys kunstnerpris.

Georgiana synes livet har mening når barn kommer bort til henne på T-bane og sier, ‘For en kul historie du fortalte for oss!’