Lær å fortelle historier med Fortellerhuset!

Om du er elektriker, prest eller sjømann – Sett fantasien i sving! Vi bruker løgner, personlige historier, gamle knapper, lytteleker og mye mer for å utvikle fantasien, brodere en historie og ha det gøy både som lytter og som forteller. Etter å ha vært på kurs har du med deg minst en historie som du kan bringe videre. Og da er du i gang! Vi har lang erfaring som kursholdere. Vi holder kurs for næringsliv, pedagoger, kulturformidlere og nybegynnere.

Nye kurs 2018:

Vi planlegger en ny kursrekke med fortellerkurs som begynner høsten 2018. Det blir introduksjonskurs i muntlig fortelling som er åpne for alle, og det blir flere videregående kurs innen ulike områder av den muntlige fortellerkunstens flerfoldige landskap. Send en melding i kontaktskjemaet nedenfor for å melde interesse, så tar vi kontakt når vi har datoer og mer kursinformasjon klart!

Skreddersydde kurs:

Vi tilbyr også skreddersydde kurs for organisasjoner, skoler, næringsliv, bibliotek, formidlere og andre interesserte. Ta kontakt gjennom kontakskjemaet nedenfor, så snakkes vi nærmere om dette! 

Ditt navn: *
Ditt navn: