Back to All Events

Kunsten å fortelle - Nybegynnerkurs i muntlig fortelling


  • Sagene Samfunnshus 2 Kristiansands gate Oslo, Oslo, 0463 Norway (map)

Kunsten å fortelle - Nybegynnerkurs i muntlig fortelling

Har du lyst å lære å fortelle historier som tenner gnisten hos lytterne? Muntlig fortelling er levende formidling av fortelling uten manus eller bok. Det er gøy, utviklende og fellesskapsbyggende å fortelle historier sammen. På kurset får du prøve deg på å fortelle forskjellige typer fortellinger, og ha det gøy både som lytter og forteller. 

Kurset begynner med små smakebithistorier hvor du kan lene deg tilbake for å lytte og kanskje le eller lære. Små leker og øvelser underveis sørger for at stemningen er avslappet, og vi legger vekt på at det være et trygt rom for alle å utvikle seg i. Alle får prøve seg på kortere fantasifortellinger og små historier fra eget liv før vi arbeider videre med tradisjonelle historier og nedskrevne tekster. Du lærer øvelser som gjør deg trygg i å huske en historie og se den for deg, slik at du kan fortelle den levende akkurat slik du ønsker.

Et nybegynnerkurs i fortelling setter virkelig fantasien i sving! Og etter kurset har du med deg minst en historie som du kan dele videre. Kanskje vil du fortelle for familie og venner, som en del av et foredrag, på scenen eller på sengekanten? Og blir du inspirert kan du fortsette å fordype deg i denne herlige kunstformen på et av våre videregående kurs, "Kunsten å fortelle mer".

Velkommen til kurs med Fortellerhuset!

Tidspunkt: Lørdag 8. september til søndag 9. september 10:00-16:00

Sted: Sagene Samfunnshus (Kristiansandsgate 2, Oslo)

Pris: 2.700,-
"Early Bird" pris ved påmelding før 1. august: 2.300,-

Påmelding: Klikk her for å melde deg på!

Har du spørsmål: Send melding i kontaktskjemaet på kurs-siden vår

Om kursholder:

charlotte-1-bw-1500.jpg

Charlotte Øster forteller eventyr og historier som hun setter sammen etter tema og publikum. Hun er opptatt av å finne balansen mellom leken, humoren og alvoret i historiene.

Repertoaret strekker seg fra eventyr for barn til forestillinger for voksne som nærmer seg stand up sjanger. I tillegg så elsker hun å holde kurs og høre andre fortelle.