Husets fortellere

Beate Frostad

Beathe fra Bærum må ha alt på plass før hun forteller. Ikke minst en strålende sangstemme, et sprettent kroppsspråk, med bakgrunn fra comedia del arte og maskespill.

Les mer

Per Jostein Aarsand

Per Jostein er den eneste fotballspillende fortelleren. Med integritet og nærvær leverer han rå og morsomme fortellinger. Og så er han en sjarmør da!

Les mer

Charlotte Øster

Charlotte er så god. God til å fnise, god til å male stjerner på himmelen og vanvittig god til å leke seg med fortellingen. Hun ser det absurde i det vanlige.

Les mer

Raymond Sereba

Raymond er fortellerhuset mest atletiske og ligner på Supermann under skjorta si. Han er Fortellerhusets perkusjonist og danser. Raymond reiser stadig for rikskonsertene og smelter fortelling, sang og rytme sammen til stor kunst.

Les mer

Georgiana Keable

Georgiana var med i renessansen av fortellerkunsten i Europa. Georgiana er nyskapende og hun elsker fortellinger om møter mellom menneske og natur. Det skal være poesi og det skal sprenge grenser.

Les mer

Sarah Camille Osmundsen

Sarah har en lidenskap for poesi, rytme og musikalitet i språket; hun er forteller, poet og sanger

Les mer

Mehda Zolfaqari

Mehda Zolfaqari graver frem det urgamle og blåser nytt liv i det. Hun speiler religiøse og mytiske fortellinger mot personlige opplevelser og dagsaktuelle tema.

Les mer

Alf Martin

Alf Martin elsker det lyttende rommet rundt en fortelling. Han liker det lekne, det poetiske, det kraftfulle og det stille i fortellerkunsten. Inspirasjonen henter han fra skogens stier og byens gater. Historiene finner han i den muntlige fortellertradisjonen, i hellige skrifter og i hverdagens liv.

Les mer